Şampiyonluk kutlaması öncesi kötü sürpriz

Şampiyonluk kutlaması öncesi kötü sürpriz

Olympiakos'u devirerek THY Euroleague'i evine götüren Fenerbahçe Basketbol Takımı tarihi bir başarıya imza attı...

Olympiakos'u devirerek THY Euroleague'i evine götüren Fenerbahçe Basketbol Takımı tarihi bir başarıya imza attı...  THY Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu göğüsleyen Fenerbahçe'de kutlamalar şanssız bir şekilde başladı. Üstü açık otobüs ile Bağdat Caddesi'ne giderek taraftarı ile bir kez daha buluşmaya ve şeref turu atmaya hazırlanan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı sürpriz bir arıza ile karşılaştı.

THY Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe'yi taşıyacak üstü açık otobüs bozuldu. Taraftarlar takımı Bağdat Caddesi'nde beklerken otobüs Ülker Arena'dan arıza nedeniyle hareket edemedi. Arızanın giderilmesi için yaklaşık 1 saat uğraşan yetkililer, otobüsü çalıştırmayı başaramadı. Bunun üzerine sarı-lacivertli takımın üstü kapalı otobüsü basketbolcuları ve teknik heyeti alarak Ülker Sports Arena'dan Bağdat Caddesi'ne 1.5 saat gecikmeli hareket etti. Sarı-lacivertli taraftarlar takım otobüsüne kendi araçlarıyla eşlik etti. Otobüsün en önünde kazanılan THY Avrupa Ligi kupası yer aldı. Bağdat Caddesi'nde ise taraftarlar coşkulu bir şekilde kutlamalara başladı...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN