Samsun'da FETÖ operasyonu: 21 gözaltı

Samsun'da FETÖ operasyonu: 21 gözaltı

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturmasında, 'ByLock' kullandıkları iddiasıyla aralarında meslekten ihraç edilen öğretmen, doktor ve imam bulunan 9'u kadın toplam 21 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri bu saban Samsun merkezli FETÖ/PDY operasyonu gerçekleştirdi.

SORUŞTURMA DEAM EDİYOR

Operasyon kapsamında daha önce mesleklerinden ihraç edilen ve ByLock kullandıkları iddia edilen 15 öğretmen, 1 doktor, 1 esnaf, 2 ev kadını, 1 imam ve 1 kapatılan FETÖ eğitim kurumu çalışanı gözaltına alındı.

Gözaltına alınarak emniyete getirilen şüphelilerden bir kadın ise kameralara el sallayarak çocuklarını sevdiğini söyledi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ele geçen dijital verilere el kondu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın çok yönlü devam ettiği ve gözaltı sayısında artış olabileceği kaydedildi.

SAMSUN/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN