Samuel Eto'o Fenerbahçe Tesisleri'nde

Samuel Eto'o Fenerbahçe Tesisleri'nde

Antalyaspor, sezon hazırlıkları için Topuk Yaylası'nda kampa girerken kırmızı beyazlı takımın Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o da sempatik tavırlarıyla dikkati çekti.

Kırmızı-Beyazlı takım, 24 kişilik kadrosuyla geldiği 13 günlük ikinci etap kampına Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası tesislerinde sabah yaptığı antrenmanla başladı. Antalyaspor'da Eto'o ile Mbilla'da takımlarının ikinci etap kampına katılarak arkadaşlarıyla birlikte antrenmana çıktı.

MORAIS HIZ İSTEDİ

Düz koşuyla antrenmana başlayan futbolcular daha sonra istasyon ve dayanıklılık çalışması yaptılar. Portekizli teknik direktör Jose Morais, zaman zaman antrenmanı sık sık durdurarak oyuncularına çeşitli uyarılarda bulundu. Teknik direktör Morais, 5'e 2 top kapma çalışması sırasında oyuncularından daha kaliteli paslar yapıp daha hızlı olmalarını istedi.

3 HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK

Kırmızı beyazlı takımın dünya yıldızı golcü futbolcusu Eto'o, antrenmana renk kattı. Eto'o antrenman boyunca takım arkadaşlarıyla şakalaştı. Kırmızı beyazlı takım Topuk Yaylası'ndaki kamp döneminde 3 hazırlık maçı oynayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN