Samuel Eto'o Göztepe yolcusu

Samuel Eto'o Göztepe yolcusu

Süper Lig'de başarılı performansıyla dikkat çeken Göztepe, dünyada ses getirecek bir transfere imza atmak için kolları sıvadı. İzmir ekibi Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o ile temasa geçti.

Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe çok konuşalacak bir transfere imza atmak üzere... Antalyasporlu Samuel Eto'o'nun menajeriyle görüşen Göztepe yönetiminin, olumlu havanın ardından Kamerunlu futbolcuyla da masaya oturduğu iddia edildi.

RIZA HOCANIN GÖNDERİLMESİ İPLERİ KOPARDI

Ajansspor'da yer alan haberde, Antalyaspor'da ürekli takımda gerekli saygıyı göremediğinden şikayet eden Eto'o, aralarının çok iyi olduğu Rıza Çalımbay'ın da takımdan gönderilmesine tepki gösterdi.

Samuel Eto'o yakın çevresine, "Bu takımın zor durumlarında Rıza Çalımbay vardı. İki üç maç kötü sonuçlar alındı diye gönderilmesi çok yanlış karar" dediği öğrenildi.

Bu doğrultuda Göztepe'den gelen teklife olumlu yanıt veren Kamerunlu, İzmir ekibyle masaya oturdu. Görüşmede sözleşme ve maaş konuları konuşulurken yıldız futbolcunun Göztepe'den 1+1 sözleşme istediği belirtildi.

HAFTA BİTMEDEN NETLEŞECEK

Gözepe yönetimi ve Eto'o arasında her konuda anlaşılarak prensip anlaşmasına varıldı. Samuel Eto'o'nun konuyu Antalyaspor yönetimine ileterek sezon sonunda bitecek sözleşmesi nedeniyle Antalya yönetiminden bonservis konusunda kolaylık isteyeceği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN