Sancaktepe'deki bombalı saldırı sonrası aranan şüpheli araç Zeytinburnu'nda bulundu

Sancaktepe'deki bombalı saldırı sonrası aranan şüpheli araç Zeytinburnu'nda bulundu

Sancaktepe’deki bombalı saldırının ardından aranan şüpheli otomobil Zeytinburnu’nda bulundu. Bomba uzmanları araçta inceleme yaptı. Gelen ilk bilgiye göre, araçta bomba bulunmadı.

İstanbul Sancaktepe'de dün askeri servis aracının geçişi sırasında bombalı araç uzaktan kumandayla patlatılmıştı. Hain saldırıda 6'sı asker 9 kişi yaralanmıştı. Saldırının ardından aranan şüpheli araç Zeytinburnunda bulundu.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Sancaktepe’de meydana gelen bombalı saldırının ardından harekete geçen İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün göce Gaziosmanpaşa ve Sultangazi de yaptığı operasyonlarda 8 kişiyi gözaltına aldı. Yakalananlar arasında, bomba yüklü aracı uzaktan kumanda ile patlattığı iddia edilen İrfan adlı PKK’lının da bulunduğu bildirildi.

16-05/13/94027ff5095243ad9d0f53a0658c6dd0-1463140503.jpg

OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİ

ARAÇTA İNCELEME YAPILDI

Bomba uzmanları aracı açarak incelemelerde bulunduktan sonra aracın başından ayrıldı. Gelen ilk bilgiye göre, araçta bomba bulunmadı.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN