Sarıgül Şişli’ye dönüyor

Sarıgül Şişli’ye dönüyor

Mustafa Sarıgül’ün yakın çevresine Şişli Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyacağı bilgisini paylaştığı öğrenildi. Yarın seçim olacakmış gibi Şişli’yi karış karış gezen Sarıgül’ün sandık için çalışmalara başladığı belirtiliyor.

EROL METİN / ANKARA

AK Parti ile CHP arasında bazı muhalefet belediyelerinde de değişime gereksinim duyulduğu tartışması sürerken, Mustafa Sarıgül, 2019 yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını sıklaştırdı. Sarıgül’ün yakın çevresine Şişli Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyacağı bilgisini paylaştığı öğrenildi. Karar, daha önce Sarıgül’ün CHP’nin aday listesinde olduğunu yazmıştı. Ancak Kılıçdaroğlu yönetiminin fikir değiştirmesi halinde Sarıgül’ün bağımsız ya da DSP çatısı altında seçimlere katılmayı planladığı ifade ediliyor. Sarıgül’ün her koşulda Şişli Belediye Başkanlığı’na aday olmakta kararlı olduğunun altı çiziliyor.

“İlk göz ağrım” dediği Şişli’de yeniden başkanlık koltuğuna oturmak için kolları sıvayan Sarıgül’ün, eski Bakanlardan Hüsamettin Özkan’dan da büyük destek gördüğü kaydediliyor. Edinilen bilgilere göre Sarıgül,, yarın seçim olacakmış gibi Şişli’yi karış karış gezerek vatandaşlarla buluşuyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN