Ağrı sele teslim: Dere taştı, evler su altında kaldı, hayvanlar öldü...

Ağrı sele teslim: Dere taştı, evler su altında kaldı, hayvanlar öldü...

Ağrı'da etkili olan kuvvetli sağanak ve eriyen kar nedeniyle sel meydana geldi. Bağdişan Deresi taşarken çok sayıda ev su altında kaldı. Ahırlarda bulunan çok sayıda koyun hayatını kaybederken evlerde hasar oluştu. Belediye ekipleri harekete geçerek dere yatağını temizledi ve evlerde biriken suyu tahliye etti.

Ağrının Patnos ilçesinde etkili olan sağanak yağış ve eriyen kar nedeniyle Çay Mahallesi'nden geçen Bağdişan Deresi taştı.

9041989.jpg

Dere yatağından taşan su çok sayıda evlerde su baskınlarına yol açtı. Ahırlarda bulunan çok sayıda koyun sel nedeniyle öldü.

9041981.jpg

Patnos Belediyesi ekipleri sele karşı çalışma başlattı. Dere yatağını temizleyen ekipler taşkınlara karşı tedbir aldı ve evlerde biriken suyu tahliye etti.

9041986.jpg

'CAN KAYBI YOK'

Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, su baskınları sebebiyle hasar oluştuğunu ancak can kaybının olmadığını bildirdi.

9041988-001.jpg

Ekiplerin hasarı en aza indirmek için yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Taşkın, zarar gören vatandaşlara gerekli yardımların yapılacağını kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN