Bahçelievler'de yangın: 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Bahçelievler'de yangın: 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 3'ncü katındaki dairede yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Bahçelievler Mahallesi Şair Orhan Veli Sokak'ta saat 02.30 sıralarında bir yangın meydana geldi. 5 katlı binanın 3'ncü katındaki daireden alevlerin yükseldiğini görenler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada bina sakinleri dairede yaşayanların yardımına koştu.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri daireden yükselen alevlere müdahale etti. İGDAŞ ekipleri de herhangi bir olumsuzluğa karşı binanın gazını kesti. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

1-010.jpg

DUMANDAN ETKİLENENLER HASTANEYE KALDIRILDI

Yangın sırasında dumandan etkilenen 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından binadan çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan 2 kişi ambulansla hastaneye sevk edildi. Hastaneye kaldırılan kişilerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. İtfaiye ekipleri yangın çıkan dairede bir süre soğutma çalışması yaptı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN