Başkan Kara’dan şehit evine pehlivanlarla ziyaret

Başkan Kara’dan şehit evine pehlivanlarla ziyaret

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Ali Gürbüz ile imzalanan sözleşme sonrasında, Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü adına yarışan pehlivanlarla birlikte geçtiğimiz gün şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Nefi Kara’nın taziye ziyaretinde pehlivanlarla birlikte belediye başkan yardımcıları ile meclis üyeleri de hazır bulundu. Başkan Kara, Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen’in Manavgat’ın Çakış mahallesinde bulunan taziye evinde, şehidin Babası İsmail Şen ile sohbet ederek acısını paylaştı. Taziye ziyareti, okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından son buldu.

Şehit ailesinin acılarını paylaşarak, şehit yakınlarıyla sohbet eden Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, acı haber karşısında kahrolduklarını belirterek şehide Allah’tan rahmet dilediğini söyledi. Başkan Niyazi Nefi Kara, “Manavgat Belediyesi olarak milletimizin kutsal emaneti olan aziz şehidimiz Mustafa Şen kardeşimizin ailesinin her daim yanındayız. Bu vatan topraklarında canlarını ve kanlarını vererek huzur içerisinde yaşamımızı sağlayan tüm şehit ve gazilerimiz bizim için kutsaldır. Mustafa kardeşimiz, inşallah Peygamber Efendimize komşu olacaktır.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN