Beylikdüzü'nde E-5'i kilitleyen kaza: Yaralılar var

Beylikdüzü'nde E-5'i kilitleyen kaza: Yaralılar var

İstanbul Beylikdüzü'nde E-5 yan yol Avcılar yönünde duraklayan bir ticari taksiye arkadan gelen otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle taksi refüje savrulurken, otomobil kaldırıma çıktı. Kazada iki kişi yaralandı ve olay nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.

Beylikdüzü E-5 yan yolda Avcılar yönünde meydana gelen trafik kazası, sabah saatlerinde trafik akışını olumsuz etkiledi. Fatih S. idaresindeki ticari taksi, yol kenarında müşteri beklerken Sezer G. kontrolündeki otomobilin arkadan çarpması sonucu refüje savruldu. Çarpmanın şiddetiyle kontrolünü kaybeden otomobil ise yan yoldaki üst geçidin altındaki kaldırıma çıkarak durabildi ve yanında bulunan simit tezgahına ramak kala durdu.

Kaza sonucunda her iki sürücü de hafif yaralanırken, olay yerine hızla intikal eden polis ve sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları hastaneye sevk etti. Kaza nedeniyle E-5 yan yol üzerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesiyle trafik normale döndü.

Kazaya tanıklık eden yerel bir sakin, bölgede sık sık kazaların meydana geldiğini belirterek, "Burada devamlı kaza oluyor. Bir değil iki değil. Yol kaygan, zemin kaygan. Durağın girişine bakın hiçbir önlem yok. Burası yokuş aşağı, araçlar kayıyor" şeklinde konuştu. Tanık ayrıca, "Aniden bir gürültü oldu. Arkama bile bakmadan kaçtım. Taksi duruyordu burada. Arkadan çarptılar" ifadelerini kullanarak yaşanan panik anını anlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN