Bilecik’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı coşkuyla kutlanacak

Bilecik’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı coşkuyla kutlanacak

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programıyla, bayram coşkuyla kutlanacak.

14-25 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında hazırlanan programda; söyleşi, fener alayı ve konserler eşliğinde büyük bir coşkuyla kutlanacak.

ATATÜRK PARKI’NDA SÖYLEŞİ VE KONSER

17 Mayıs Cuma günü Atatürk Parkı Amfi’de saat: 19:30’da Melike Özen ve orkestrası sahne alırken, 21:00’da ise Eski Radyo konseri, Bileciklilerle buluşacak.

18 Mayıs Cumartesi günü ise saat: 17:00’da ‘’Atatürk’ün Samsuna Çıkışı’’ konulu söyleşi, Doç. Dr. Selma Göktürk Çetinkaya ve Çağatay Okatan’ın sunumunda gerçekleştirilecek.

Aynı gün saat: 19:30’da Murat Durmaz konseri, 21:00’da ise Tolga İnci konseri düzenlenecek.

FENER ALAYI VE ALEYNA TİLKİ KONSERİ

Büyük bir coşkuyla kutlanması planlanan hafta kapsamında ayrıca sevilen isim Aleyna Tilki, Bilecik’te sahne alacak.

19 Mayıs Pazar günü ise gençlik haftası kutlamaları, fener alayı ve Aleyna Tilki konseriyle sona erecek. Saat: 20:00’da Bilecikliler fener alayı için bir araya gelirken, saat: 21:00’da ise Aleyna Tilki, Cumhuriyet meydanında sahne alacak.

Milli bayram coşkusunun en güzel şekilde yaşanacağı etkinliklere tüm halkımız davetlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN