Bir anlık dalgınlıkla tüm birikimini kaybedecekti: Çöplerin arasında saatlerce altın aradılar

Bir anlık dalgınlıkla tüm birikimini kaybedecekti: Çöplerin arasında saatlerce altın aradılar

Manisa'da yaşayan Gündoğdu ailesi, tüm birikimlerini bir anlık dalgınlıkla çöpe attı. Durumu fark edip yardım isteyen ailenin imdat çağrısına belediye ekipleri yetişti. Ekipler, çöplerin toplandığı kamyonda saatlerce süren arama sonucunda buldukları 40 bin TL değerindeki altınları sahibine teslim etti.

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Muradiye Mahallesinde yaşayan Gündoğdu Ailesi, bir anlık dalgınlıkla tüm birikimlerini kaybetmekten son anda kurtuldu.

Piyasa değeri 40 bin TL olan altınları yanlışlıkla çöpe atan aile, Yunusemre Belediyesi Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

8420504.jpg

Çağrı merkezinden alınan talep üzerine katı atık bertaraf tesisi yolunda olan araç, Yunusemre Belediyesi Şantiyesi’ne getirilerek Temizlik İşleri Müdürlüğü personelince çöp kamyonunda arama yapıldı.

Çöpler ayıklanarak 40 bin TL değerindeki altınlar bulunup Gündoğdu Ailesine teslim edildi.

8420505.jpg

'BİZE YARDIMCI OLAN EKİPLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Süreçte kendilerine özverili bir şekilde yardımcı olan Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Ercan Gündoğdu şunları söyledi:

8420507.jpg

"Bir anlık dalgınlık sonucu altınlarımızı çöpe atmıştık. Yunusemre Belediyemiz hızlıca koordine olarak altınlarımıza kavuşmamıza yardımcı oldu. Bize yardımcı olan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimize ve Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ediyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN