Bir kadın cinayeti daha! Diyarbakır'da 2 çocuk annesi kadın evinde ölü bulundu

Bir kadın cinayeti daha! Diyarbakır'da 2 çocuk annesi kadın evinde ölü bulundu

Türkiye'de kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Diyarbakır'da 2 çocuk annesi Pervin Bal (45) evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Talihsiz kadının eşi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dehşete düşüren olay, Diyarbakır Bağlar ilçesi Körhat Mahallesi 59'uncu sokaktaki bir apartmanın 6'ncı katında meydana geldi. N.B., 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunarak eşi Pervin Bal'ın evde öldürülmüş olduğunu söyledi.

8457340.jpg

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kontrolde 4 bıçak darbesi alan Pervin Bal'ın hayatını kaybettiği belirlendi. 2 çocuk annesi Bal'ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, N.B. şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı. N.B.'nin emniyetteki işlemleri sürürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

8457342.jpg

8457292.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN