Cami önünde zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Cami önünde zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Yurt genelinde kaza haberleri gelmeye devam ediyor. Bu kez Nevşehir'de bir camii önünde yaşanan zincirleme felaket çok sayıda kişiyi yaraladı, bir kişi de yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olaya ilişkin soruşturma başlatırken itfaiye ekipleri olay yerinde saatlerce çalışma yaptı.

Korkunç kaza Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde meydana geldi. Bir minibüs şoförü direksiyon hakimiyetini 6 araca birden çarptı. Bunun ardından yolda yürüyen yayalara da çarpan araçlar bir kişinin ölümüne neden oldu.

CAMİ ÖNÜNDE FELAKET GÖRÜNTÜLENDİ

Feci manzara bugün kaza 15.30 sıralarında yaşandı. Cami Sokak'ta yaşanan feci olay M.A.’nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği, plakası öğrenilemeyen minibüs, park halindeki 6 araca ve yol kenarında yürüyen yayalara çarptı.

yeni-proje-2-002.jpg

Kazada, minibüs sürücüsü M.A. ile yaya M.D. ve P.Y. yaralandı, 6 araçta maddi hasar meydana geldi. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

yeni-proje-3.jpg

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Adrese gelen ekipler, M.D.'nin hayatını kaybettiği belirlerken, yaralılar Ürgüp Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. M.D.'nin cenazesi incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

yeni-proje-4-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN