Denize girecekler dikkat! Bu ilde yasaklandı, binlerce kişinin tatil planı suya düşecek: Boşuna kapıdan dönmeyin

Denize girecekler dikkat! Bu ilde yasaklandı, binlerce kişinin tatil planı suya düşecek: Boşuna kapıdan dönmeyin

Olumsuz hava koşullarının etkili olduğu o ilde denize girmek yasaklandı. Dalga ve rip akıntısının etkisini artırdığı bölgede denize giden vatandaşlar geri dönmek zorunda kaldı...

Sakarya'da olumsuz hava koşulları etkisini göstermeye devam ediyor. Hal böyle olunca Sakarya'nın denize kıyısı olan Kocaali, Karasu ve Kaynarca ilçelerinde dalga ve rip akıntısından dolayı denize girme yasağı getirildi.

VATANDAŞ UYARILDI

Kocaali, Karasu ve Kaynarca ilçelerinde etkisini devam ettiren olumsuz hava şartlarından kaynaklı oluşan dalga ve rip akıntısından dolayı kaymakamlıklar tarafından denize girme yasağı kararı alındı.

yeni-proje-1-005.jpg

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri denize girmenin yasak olduğunu duyurarak, vatandaşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN