Diyarbakır’da katliam gibi kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Diyarbakır’da katliam gibi kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda taziyeden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil yol kenarındaki kamyonete çarptı. Kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 4 kişi de yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda taziyeden dönen bir ailenin içinde bulunduğu otomobil yol kenarındaki kamyonete çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 4 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, bir yakınlarının taziyesinden Adana'ya dönen ailenin içerisinde bulunduğu Ahmet Tekin idaresindeki otomobil, yol kenarında lastiği patladığı için duran ve sürücüsü Fatih M. olan kamyonete arkadan çarptı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, otomobildeki sürücü Ahmet Tekin (53), O.Ç. (39) ve R.T.’nin (45) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada otomobilde bulunan A.T. ve K.Ç. ile kamyonet sürücüsü Fatih M. ve H.K. yaralandı. Yaralılar ilk müdahalesinin ardından ambulansla kentteki hastanelere kaldırıldı. A.T. ile K.Ç.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN