Diyarbakır'da kum ocağı inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı

Diyarbakır'da kum ocağı inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı

Diyarbakır'da yapımı devam eden bir kum ocağı inşaatında göçük meydana geldi. Kumun istinat duvarının üzerine düşmesiyle göçük altında kalan 2 işçiden biri yaralandı diğeri hayatını kaybetti.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Kırsal Güzel Mahallesi’nde meydana gelen olayda yapımı devam eden kum ocağında göçük sonrası istinat duvarı işçilerin çalıştığı esnada üzerine çöktü. O sırada çalışma yapan 5 işçiden amca çocuğu olduğu öğrenilen Abdullah ve Ahmet Güngör göçük altında kaldı. 3 kişi ise son anda kurtuldu. Çevrede çalışan işçilerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

8379458.jpg

Göçük altında kalan Ahmet Güngör kentteki hastaneye kaldırılırken, ekiplerin 3 saatlik çalışması sonucu Abdullah Güngör’ün (35), cansız bedeni çıkarıldı. Olay yerine gelen Abdullah ve Ahmet Güngör’ün yakınları sinir krizi geçirdi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

8379474.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN