Diyarbakır'da okul çatısında yangın! 300 öğrenci tahliye edildi

Diyarbakır’da bir okulun çatısı alev topuna döndü. Okuldaki 300 öğrenci tahliye edilirken can kaybının yaşanmadığı belirtildi. İtfaiye ekiplerinin 4 saatlik müdahalesi ile yangın söndürüldü.

Olay, Çınar ilçesi kırsal Avdalı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, öğrencilerin derste olduğu bir sırada okulun çatısından dumanlar yükselmeye başladı. Durumun fark edilmesi üzerine kısa süre içerisinde öğrenciler okuldan tahliye edildi. Yangın ihbarının ardından olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

yeni-proje-004.jpg

OKULUN BAZI BÖLÜMLERİ KULLANILAMAZ HALDE

Yangının elektrik kontağından kaynaklandığı iddia edilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangında okulun çatısı ve bazı bölümleri kullanılamaz hale geldi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı. Yangında yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı. İddialara göre yangının elektrik kontağından kaynaklandığı belirtilirken binanın kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN