Dolu yağışı sonrası yollar beyaza büründü! Hayatı adeta felç etti

Dolu yağışı sonrası yollar beyaza büründü! Hayatı adeta felç etti

Batman'da dolu yağışı sonrası yollar beyaza büründü! Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı! Dolu, hayatı felç etti...

Batman'da akşam saatlerinde şiddetli sağanak ve dolu yağışı yaşandı, bu durum hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde meydana gelen dolu yağışı, yolları beyaza bürüdü. Gülistan Caddesi'nde alışveriş yapan vatandaşlar, ani başlayan sağanak ve dolu yağışıyla hazırlıksız yakalandı ve zor anlar yaşadı.

dolu.jpg

Dolu yağışının şiddeti nedeniyle yolda yürümekte güçlük çeken bazı vatandaşlar, düşme tehlikesi geçirdi. Yağışın etkisiyle cadde ve sokaklar adeta beyaza büründü, araç sürücüleri de zor anlar yaşadı. Özellikle dolaylı yolların kayganlaşması nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi.

Kent sakinleri, ani ve şiddetli yağışlar karşısında tedbirli olunması gerektiğini vurgularken, yetkililer ise vatandaşların güvenliği için gerekli önlemlerin alındığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN