Ekrem İmamoğlu rakamları paylaştı! Önceki 5 yılda 147 denetim İmamoğlu döneminde bin 19

Ekrem İmamoğlu rakamları paylaştı! Önceki 5 yılda 147 denetim İmamoğlu döneminde bin 19

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisinden önceki 5 yıllık dönemde sadece 147 rutin denetleme yapılırken, kendi dönemlerinde ise tam bin 19 inceleme, soruşturma ve teftiş yapıldığını açıkladı. İmamoğlu, "Bin 19 incelemeden bir şey çıkaramayanların iftira ve kumpas siyasetine başvurması bizi şaşırtmıyor" diyerek üzerindeki iktidar baskısına dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendi dönemlerinde yapılan bin 19 inceleme, soruşturma ve teftişin hiçbirinde suistimal bulunmadığını belirtti. İmamoğlu, İstanbul'a şeffaf ve dürüst bir yönetimle hizmet verdiklerini vurguladı.

İmamoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, 2014-2019 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kurumlarının sadece 147 kez denetlendiğini, bunların büyük çoğunluğunun rutin denetimler olduğunu ifade etti. İmamoğlu, kendi dönemlerindeki inceleme, soruşturma ve teftiş sayısının ise tam bin 19 olduğunu belirtti.

yeni-proje-2-004.jpg
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaştığı belge

'KUMPASLAR BİZİ ŞAŞIRTMIYOR'

Başkan İmamoğlu, "Sonuç; hiçbir soruşturmadan bir şey çıkmadı. İstanbul’a hizmette şeffaf ve dürüst yönetimimizle örnek olduk. 1019 incelemeden bir şey çıkaramayanların iftira ve kumpas siyasetine başvurması bizi şaşırtmıyor" dedi.

İstanbul'a hizmette 'Tam Yol İleri' demeye devam edeceklerini belirten İmamoğlu, milletin parasını millete vermeye devam edeceklerini söyledi. İmamoğlu, yapılan tüm denetimlerden temiz çıkan bir yönetim anlayışı ile İstanbul'a hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN