Erenler'de belediye başkanı seçimi yapıldı

Erenler'de belediye başkanı seçimi yapıldı

Sakarya'nın Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, geçtiğimiz günlerde makamında rahatsızlanarak yaşamını yitirmişti. Belediye meclisinin olağanüstü toplantısında Rahmi Şengül, belediye başkanı olarak seçildi.

20 Haziran günü makamında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Erenler İlçe Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın yerine göreve getirilmesi için yeni aday seçimi yapıldı. Olağanüstü toplanan meclis üyeleri belediyenin toplantı salonunda oylama usulüyle seçime başladı. Toplantıda ilgili belediye kanunu gereğince yapılan belediye başkanlığı seçiminde tek aday olan meclis üyesi Rahmi Şengül, 22 oydan 20’sini alarak yeni belediye başkanı seçildi.

kapak-014.jpgRahmi Şengül

'CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BERABER KARAR ALDIK'

Belediye başkanlığı görevine seçilen Şengül, “Belediye başkanımız Fevzi Kılıç’ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Yaklaşık 10 gün önce belediye başkanımız Fevzi Kılıç’ın Rahman’a kavuşması sebebiyle çok büyük üzüntü içerisindeyiz. Hepimizin başı sağ olsun, mekanı cennet olsun. Biz topyekun AK Parti ailesi olarak Cumhur İttifakı olarak beraber karar aldık. Biz bu göreve talip olduğumuzda 10 günlük süreç içerisinde hep beraber nasıl hareket edebiliriz? Karar verilirken acımız da daha tazeydi. Aramızda hiçbir ayrışma olmadı, hep beraber buraya geldik. Bu süreçten sonra hepimiz Erenler için nasıl hizmet edebiliriz? Onun mücadelesini vereceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN