Erzurum'da katliam gibi kaza: 22 yaralı, 3 ölü

Erzurum'da katliam gibi kaza: 22 yaralı, 3 ölü

Yol sorunu, alınmayan önlem ve tutmayan frenler yurt genelinde trafik kazalarına neden olmaya devam ediyor. Bu kez Erzurum'da yaşanan kazada bir yolcu otobüsü şarampole uçtu. Katliam gibi olan kazada tam 22 kişi yaralanırken, 3 kişi de yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Korkunç olay Horasan-Erzurum kara yolunda meydana geldi. Salih Karademir idaresindeki Kanberoğlu firmasına ait yolcu otobüsü, Horasan ilçesi Haydarlı Mahallesi yol ayrımında şarampole uçtu.

Çok sayıda yolcu felaketi yaşadı. 21 kişi ve şoför ağır yaralandı. Olay yerinde ise 3 kişi hayatını kaybetti.

yeni-proje-2.jpg

SIKIŞAN YOLCULAR CAMLARDAN ÇIKARILDI

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, otobüsün camlarını kırarak sıkışan yolcuları kurtardı.

Araçta sıkışan Turan Çağrıboğa kaza yerinde hayatını kaybetti, yaralılardan Nejlem Veliyeva ve Nezahat Bayram, kaldırıldıkları Horasan Devlet Hastanesi'ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

yeni-proje-1.jpg

HORASAN KAYMAKAMI OLAY YERİNE GELDİ

Kazada yaralanan sürücü ile 21 kişi, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis ve jandarma ekipleri, kara yolunda güvenlik önlemi aldı.

Horasan Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz, kaza yerinde inceleme yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN