Görenler gözlerine inanamadı! Üniversite kampüsünde dehşet: Öğrenci direğe asılı şekilde...

Görenler gözlerine inanamadı! Üniversite kampüsünde dehşet: Öğrenci direğe asılı şekilde...

Sakarya Üniversitesi'nde yaşanan olay herkesi dehşete düşürdü. 20 yaşında olan Suriye uyruklu Türk vatandaşı, kampüsteki tenis kortu direğinde asılı halde bulundu. Sabah korkunç görüntüyle karşılaşan öğrenciler ise neye uğradıklarını şaşırdı...

Sakarya Üniversitesi'nde geçtiğimiz gün yaşanan olay herkesi dehşete düşürdü. 20 yaşındaki Suriye uyruklu Türk vatandaşı, kampüsteki tenis kortunda asılı halde bulundu.

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi önünde yer alan tenis kortunda, 20 yaşında olan Bilgisayar ve Bilişim öğrencisi Suriye uyruklu Türk vatandaşı M.H. asılı olarak bulundu.

ct-h-8-ic.jpg

DİĞER ÖĞRENCİLER KURTARDI

Dehşete düşüren olayı gören öğrenciler, genci asılı olduğu direkten kurtararak olayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından 20 yaşındaki genci hastaneye sevk etti. Yaşanan olayı öğrenciler korku ve panikle izledi.

İntihar girişimi olduğu tahmin edilen olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN