Haberi duyan Ankara’ya koşacak! Dünyanın en şifalı suyu Başkentten çıktı: Tam 2 bin yıllık şifa kaynağı

Haberi duyan Ankara’ya koşacak! Dünyanın en şifalı suyu Başkentten çıktı: Tam 2 bin yıllık şifa kaynağı

Bu haberi duyan Ankara’ya koşacak. Yapılan çalışmalar sonucunda dünyanın en şifalı suyu Başkentten çıktı. Tam 2 bin yıllık kaynağa sahip olan su, Avrupa’nın ve dünyanın en şifalı doğal suyu olarak belirlendi…

Son yapılan bilimsel araştırmalarla birlikte dünyanın en şifalı suyunun Ankara Ayaş’ta olduğu ortaya çıktı. Ankara’nın Ayaş ilçesi Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi alan ilçe olarak dikkat çekiyor. Buradaki doğal kaynak suyunun, dünyanın en şifalı suyu olduğu ise Ankaralılar tarafından bile yeni öğrenildi.

dunyanin-en-sifali-suyu-1.jpg

EN ŞİFALI SU BAŞKENTTEN ÇIKTI

Herkes en şifalı suyun nerede olduğunu merak ederken, beklenen cevap Ankara Ayaş’tan geldi. Yapılan tüm araştırmalar en şifalı suyun Türkiye’nin başkenti Ankara’da olduğunu gösterdi.

Ankaralıların bile bilmediği Ayaş kaynak suyunun şifasının ortaya çıkmasıyla birlikte, bölgenin yerli yabancı birçok turiste ev sahipliği yapması bekleniyor.

dunyanin-en-sifali-suyu.jpg

Yapılan bilimsel araştırmalar sonucunda, Ayaş İçmece ve Kaplıcaları’nın 2 bin yıllık bir kaynak olduğu ve yalnızca 129 yıldır şifa amacı ile kullanıldığı da öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN