Halk ekmek fırınında mide bulandıran skandal! Görüntüler yayınlandı

Halk ekmek fırınında mide bulandıran skandal! Görüntüler yayınlandı

İYİ Parti Erzurum adayı Canan Uçar, AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin halk ekmek fırınında çekilen skandal görüntüleri yayınladı. "Ucuz ekmeği verirken halkın sağlığıyla oynayamazsınız" diyen Uçar, mide bulandıran görüntüler üzerine ekiplere 'acil denetim' çağrısında bulundu.

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, AKP'li Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin 'Halk Ekmek' fırınından görüntüler paylaştı.

'19 NOKTADA PROTOKOL İMZALADINIZ...'

Fırında hijyen şartlarının uygun olmadığını kaydeden Uçar, AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in geçen şubat ayında Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürlüğü ile protokol imzaladığını kaydetti.

AK Partili belediyenin "uygun ve en kaliteli ekmek" vaadinde bulunarak Tarım Kredi Kooperatiflerinde 19 noktada satılmak üzere protokol imzaladığını hatırlatan Uçar, "Ucuz ekmeği verirken halkın sağlığıyla oynayamazsınız" dedi.

'ACİLEN DENETLENMELİ'

Ekiplere fırını denetleme çağrısında bulunan Uçar "Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Halk Ekmek üretim tesislerini en son ne zaman denetlediniz? Bu görüntülerden sonra bir vatandaş olarak bu kurumun acilen denetlenmesini talep ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN