İşletmeciliğini yaptığı bungalov evde çıkan yangında öldü

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde kendine ait bungalov evde konaklayan 50 yaşındaki Erhan Çömlekçioğlu, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında hayatını kaybetti. Çömlekçioğlu'nun cansız bedeni ön otopsi merkezine gönderilirken yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Sakarya'nın Sapanca ilçesi Kırkpınar Mahmudiye Mahallesi Hasanpaşa Caddesi üzerindeki bungalov evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Bungalov evlerin işletmecisi 50 yaşındaki Erhan Çömlekçioğlu, çıkan yangında hayatını kaybetti.

8637598.jpg

Yangın itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Erhan Çömlekçioğlu’nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezine gönderildi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN