İstanbulkart sahiplerine müjde: O hizmet ücretsiz oldu! O semte araçla gidenleri yakından ilgilendiriyor

İstanbulkart sahiplerine müjde: O hizmet ücretsiz oldu! O semte araçla gidenleri yakından ilgilendiriyor

22 milyon kullanıcısı bulunan İstanbulkart için yeni bir uygulama devreye alındı. Yeni kampanya hem toplu talıma kullananları, hem araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbulkart sahiplerine yönelik yeni kampanyasını duyurdu.

Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi İSPARK otoparkında İstanbulkart ile park ücreti ödeyen vatandaşlar, aynı gün içerisinde PD1 hattı otobüsleriyle seyahat etmeleri halinde, verdikleri park ve ulaşım ücreti için nakit iade imkanı kazanacak.

İETT PD1 OTOBÜS HATTI NASIL ÜCRETSİZ KULLANILIR?

Kampanyadan yararlanmak isteyen İstanbulkart sahipleri, İSPARK ödemesinden sonra 2 saat içinde PD1 hattını kullanarak İstanbul kartlarına yükleme yapmak zorunda.

Abonman ya da ücretsiz hizmetlerden yararlanan İstanbulkart sahipleri, bu kampanyadan faydalanamayacak. Yetkililer, ayrıca BELBİM tarafından sistem yoğunluğu veya gecikmelerinden kaynaklanan aksaklıkların hızlı şekilde çözümleneceğini belirtti.

1 GÜNDE EN FAZLA BİLET ALINABİLECEK

Aynı gün içinde en fazla 2 ulaşım ödülü kazanılabilecek ve ödüller, aynı gün ve aynı T.C. kimlik numarasıyla kayıtlı olan İstanbulkartlara yüklenecek.

Örneğin, 1 Mart tarihinde Yenikapı İSPARK'ta park ücreti ödeyen bir kullanıcı, aynı gün içinde PD1 hattında 2 sefer yaparsa, 2 PD1 otobüs geçişi için geri ödeme alabilecek.

Kampanya 1 Mart 2024 günü başladı ve 1 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN