Mangal yakan çift ve torunları zehirlendi: Aile hastanede yaşam savaşı veriyor

Mangal yakan çift ve torunları zehirlendi: Aile hastanede yaşam savaşı veriyor

Batman'da, evde ısınmak için yaktıkları mangaldan çıkan karbonmoksit gazından zehirlenen Ahmet Işık, dini nikahla birlikte yaşadığı Fikriye Yaman ve torunları Ahmet Işık hastanede yaşam savaşı veriyor.

Dün akşam, Batman'ın Gercüş ilçesi Çukuryurt köyünde meydana gelen olayda; Ahmet Işık (88), dini nikahla birlikte yaşadığı Fikriye Yaman (73) ve kendilerini ziyaret eden torunları Ahmet Işık (17) ile ısınmak için mangalda ateş yaktı. Aile, daha sonra mangalı eve aldı.

YAKINLARI YERDE HAREKETSİZ BULDU

Akşam saatlerinde, aileyi ziyarete gelen yakınları 3 kişiyi de yerde hareketsiz halde gördü. Odanın camını açıp içeriyi havalandıran yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından karbonmoksit gazından zehirlenen 3 kişi, Gercüş Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

1-009.jpg

TORUNUN KALBİ DURDU

Torun Ahmet Işık'ın duran kalbi, burada yapılan müdahaleyle çalıştırıldı.

Hayati tehlikeleri süren ve Batman'daki özel hastaneye sevk edilen 3 kişinin, yaşam mücadelelerinin sürdüğü belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN