Manisa'da demir doğrama atölyesinde iş cinayeti: 1 işçi hayatını kaybetti

Manisa'da demir doğrama atölyesinde iş cinayeti: 1 işçi hayatını kaybetti

Manisa'nın Demirci ilçesinde, bir demir doğrama atölyesinde kaynak ustası olarak çalışan Oğuz İsmail Temel, traktör jantına kaynak yaparken tekerin lastik bölümünün patlaması sonucu hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Türkiye'de iş güvenliği konusundaki zafiyet tartışılırken iş cinayetleri de günden güne artıyor. İş cinayetlerinin bir yenisi de, Manisa'nın Demirci ilçesinde bulunan Demirci İsmail Özdağlar Sanayi Sitesi'ndeki bir demir doğrama atölyesinde meydana geldi. Kaynak ustası Oğuz İsmail Temel (38), hayatını kaybetti.

LASTİK PATLADI, HAYATINI KAYBETTİ

Olayın gerçekleştiği sırada, Temel traktör jantına kaynak yaparken tekerin lastik bölümünün beklenmedik bir şekilde patladığı ifade edildi. Oluşan basınçla birlikte kaynak ustası savruldu ve maalesef hayatını kaybetti.

İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİYLE İLGİLİ SORUŞTURMA

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, iş cinayeti ile ilgili detayları araştırmak üzere inceleme başlattı. İş yerinde güvenlik önlemleri ve iş sağlığı güvenliğiyle ilgili soruşturma yapılacağı bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN