Manisa'da kaçak tütün operasyonunda 10 kamyonet ürün ele geçirildi

Manisa'da kaçak tütün operasyonunda 10 kamyonet ürün ele geçirildi

Manisa'da yapılan bir operasyonda, iş yerleri ve depolara düzenlenen baskında büyük miktarda kaçak tütün ve tütün ürünü ele geçirildi. Operasyonda 10 kamyonet dolusu ürün bulunarak muhafaza altına alındı. Operasyon sonucunda 2 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM ekipleri tarafından gerçekleştirilen istihbarat çalışmaları sonucunda, Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte Ege Mahallesi'ndeki 2 iş yeri ve 3 depoya eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Yapılan aramalarda 21 milyon 101 bin 800 boş makaron, 52 bin 800 tütün doldurulmuş makaron, 2 bin 500 kilogram kaçak tütün, bin 750 kilogram nargile tütünü, 300 bin sigara sarma kağıdı, 176 paket kaçak sigara, 135 elektronik sigara likidi, 900 sahte bandrol, 110 elektrikli sigara sarma makinesi, 3 adet ticari sigara sarma makinesi, 3 adet ticari sigara sarma makinelerine ait kompresör ve bin 750 kaçak puro ele geçirildi.

15.jpg

Operasyon sonrasında ele geçirilen tüm ürünler, 10 kamyonete yüklenerek Manisa İl Jandarma Komutanlığı'nda muhafaza altına alındı. Şüpheliler M.Ç. (43) ve K.Ç. (37) ise gözaltına alındı. Manisa'da gerçekleştirilen bu operasyon, tek bir operasyonda ele geçirilen en yüksek miktarda kaçak tütün ve tütün ürünü olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN