Manisa'da servis minibüsü kavun tarlasına uçtu: 11 yaralı

Manisa'da servis minibüsü kavun tarlasına uçtu: 11 yaralı

Manisa Soma’dan Akhisar’daki bir fabrikaya giden işçilerin bulunduğu minibüsün şoförü direksiyon kontrolünü kaybedince 10 metrelik istinat duvarından kavun tarlasına uçtu. Kazada yaralanan 11 kişinin iyi olduğu öğrenildi. Ekipler, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Manisa’nın Akhisar ilçesinde, fabrika işçilerinin bulunduğu servis minibüsü 10 metrelik istinat duvarından kavun tarlasına uçtu. Kazada 11 kişi yaralandı.

Soma’dan Akhisar’daki bir fabrikaya işçilerin taşındığı Recep İ. yönetimindeki 45 J 9288 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yaklaşık 10 metrelik istinat duvarından kavun tarlasına uçup, ters durdu.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, ters dönen minibüste sıkışan yaralıları çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan A.İ. (54), Y.T. (44), R.K. (39), K.Y. (44), G.S. (47), S.D. (26), S.K. (42), A.K. (45), F.Ç., D.D. (22) ve sürücü Recep İ., Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi ve çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

O ANLARI ANLATTI

Minibüste bulunan işçilerden Ali İrel (54), "Soma’dan işçi arkadaşlarla fabrikaya gece vardiyasına gidiyorduk. Ne olduysa bir anda oldu. Kaldırımlara ve bariyerlere çarptık sonra tarlaya uçtuk" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN