Mevlitte 128 kişi hastanelik oldu: Tavuk pilav zehirledi

Mevlitte 128 kişi hastanelik oldu: Tavuk pilav zehirledi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde mevlide katılan 128 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Ekipler, yiyecek ve içecekleri incelemek üzere numune aldı.

Karasu-Kocaali yolu Ankara Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmeye çalışan 16 yaşındaki Ebubekir Kılıç, otomobilin çarpması neticesinde hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden çocuk için, dün akşam saatlerinde Aziziye Mahallesi 410. Sokak üzerinde bir sitede mevlit düzenlendi.

128 KİŞİ ZEHİRLENDİ

Düzenlenen mevlitte misafirlere tavuk, pilav ve ayran ikramı gerçekleştirildi. Yemeğin ardından rahatsızlanan ve aralarında yemeği yapan işletmenin sahibinin de olduğu öğrenilen 128 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesi ile Karasu Devlet Hastanesi’ne başvurdu. 128 kişinin tedavilerinin ardından taburcu edildikleri ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Karasu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, mevlitte dağıtılan yiyecek ve içeceklerden numune alarak inceleme başlattı. Konuya ilişkin inceleme sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN