Mezarda bile Fenerbahçeli: Babasının vasiyetini yerine getirdi

Mezarda bile Fenerbahçeli: Babasının vasiyetini yerine getirdi

Manisa'da geçen yıl akciğer kanseri nedeniyle vefat eden koyu Fenerbahçeli Hüseyin Akdemir'in vasiyeti üzerine oğlu Niyazi Akdemir tarafından üzerinde Fenerbahçe arması ve bayrağı bulunan mezar yaptırıldı. Babasının ölümünden bir yıl sonra vasiyetini yerine getiren Akdemir, 'Babamın rahat uyuması için Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum' dedi.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinin Tirkes Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk babası Hüseyin Akdemir (61) geçen yıl akciğer kanserinden hayatını kaybetti. Fanatik Fenerbahçe taraftarı Hüseyin Akdemir'in son isteği ise Fenerbahçeli bir mezardı. Babasının vasiyetini ölümünden 1 yıl sonra yerine getiren oğlu Niyazi Akdemir (33), Fenerbahçe armalı bir mezar yaptırarak yanındaki direğe Fenerbahçe'nin bayrağını astı.

Niyazi Akdemir, annesi Mihri Akdemir ve kız kardeşi Zühre Arslan Hüseyin Akdemir'in mezarının başında dua etti.

7585448.jpg

'HEP FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTERDİ'

Babasının koyu Fenerbahçeli olduğunun altını çizen Akdemir, 'Maç izlediği sırada futbolcular gol atmaya giderken, sanki kendisi gol atmaya gidiyormuş gibi heyecanlanırdı. Hep Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını isterdi ama uzun yıllar şampiyon olamadığı için bu konuda üzgündü' dedi.

7585443.jpg

Bu sene Türkiye kupasını aldığı için Fenerbahçe Spor Kulübüne teşekkürlerini ileten Akdemir, 'Bu da babama armağan olsun. Fenerbahçe'nin önümüzdeki sene şampiyon olmasını ve babamın rahat uyumasını istiyorum. Bana vasiyetiydi. 'Mezarımı Fenerbahçeli yap' dedi. Ben de yaptırdım. Babamın rahat uyuması için Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum. Babam hissederse, ben de mutlu olurum' şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN