Muhtar ve ailesi kabusu yaşadı! Gece deprem oluyor sanıp balkona koştular: Gördüklerine kimse inanamadı

Muhtar ve ailesi kabusu yaşadı! Gece deprem oluyor sanıp balkona koştular: Gördüklerine kimse inanamadı

Erzurum’un Oltu ilçesinde muhtar ve ailesi gece yarısı facianın eşiğinden döndü. Tüm ailenin gece uykusu korkutucu bir sesle bölündü. Deprem olduğunu sanarak hemen kendilerini dışarı atan Yeşilyurt ailesi, dışarı çıktıklarında hayatlarının şokunu yaşadı…

Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Çengelli Mahallesi’nde önceki gece etkili olan sağanağın ardından kopan büyük bir kaya parçası, Mahalle Muhtarı Bünyamin Yeşilyurt’un evine çarparak durabildi.

KOPAN KAYA EVE ÇARPARAK DURDU

Gece saat 02:30’da yaşanan olayda, Çengelli Mahalle Muhtarı Bünyamin Yeşilyurt, ailesiyle birlikte uyudukları esnada büyük bir gürültüyle yerinden sıçradı. Muhtar ve eşi, çocuklarıyla beraber deprem olduğunu düşünerek kendilerini dışarı atınca balkonda büyük bir kaya parçasıyla karşılaştı.

erzurumda-bahcelerine-kaya-parcasi-dusen-aile-1.jpg

49 yaşındaki Muhtar Bünyamin Yeşilyurt deprem olduğunu düşündüklerini söyleyerek, “Dün gece 02.30 sularıydı, korkunç bir gürültü ile uyandık. Uyandığımızda deprem oluyor sandık. Çocuklarımı hemen uyandırarak kapıya koştuk. Kapı önünde yamaçtan kopup evimize gelen kayayı gördük. Bu kaya balkonumuza çarparak durdu, mahallemizde de aynı sıkıntıları çeken vatandaşlarımız mevcut. Bütün evlerde kaya gelme tehlikesi var" şeklinde konuştu.

erzurumda-bahcelerine-kaya-parcasi-dusen-aile-2.jpg

Yeşilyurt’un eşi 45 yaşındaki Esengül Yeşilyurt ise, "Gece saat 02.30'da deprem oldu sandık. Büyük bir gürültü ile ev sallandı. Çocuklarla birlikte dışarı çıktık, evin önünde büyük bir taş vardı" dedi.

erzurumda-bahcelerine-kaya-parcasi-dusen-aile-3.jpg

EVLERİMİZİ BAŞKA BİR YERE TAŞISINLAR

Bünyamin Yeşilyurt’un annesi 72 yaşındaki Necmiye Yeşilyurt, "Evlerimizi bir an önce buradan kaldırıp başka yere taşımalarını istiyoruz. Dün gece korkudan gözlerimi yummadım ben" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN