O kentte yaşayanlara zam yağmuru! Toplu taşımaya zam geldi: Yeni ücretler tabana kuvvet koşacak

O kentte yaşayanlara zam yağmuru! Toplu taşımaya zam geldi: Yeni ücretler tabana kuvvet koşacak

O kentte yaşayanlar, zam yağmuruna hazır olun! Toplu taşıma ücretlerine zam geldi! Yeni ücretler, vatandaşları tabana kuvvet koşturacak...

Niğde'de şehir içi ulaşım ücretlerine yapılan zam kararıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Niğde Belediye Meclisi, Niğde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın talebini değerlendirerek, taksicilerin ücretlerine zam yapılması kararı aldı. Bu kararla birlikte taksi ücretleri önemli ölçüde arttı.

TAKSİ İNDİ-BİNDİ ÜCRETLERİNE YÜZDE 100 ZAM

UKOME'den yeni taksi kararı! İstanbul'a 1038 taksi geliyor - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Yapılan zamla birlikte taksi indi bindi ücretlerine yüzde 100'e varan oranda zam yapıldı. Ayrıca, açılış ücreti ve kilometre başına ücretlerde de artış yaşandı. Açılış ücreti 50 liradan 75 liraya, bir kilometre başına taksi ücreti ise 20 liradan 30 liraya yükseltildi. Kısa mesafe ve indi bindi ücretlerindeki artış da dikkat çekiciydi; bu ücretler yüzde 100 zamla 50 liradan 100 liraya çıkarıldı.

TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİNDE YENİ FİYAT

Niğdede toplu ulaşım bayramın ilk günü ücretsiz - Merkez Haber

Aynı zamanda toplu taşıma ücretlerinde de artış yaşandı. Tam kartlı binişler 12 liradan 15 liraya, öğrenci kartlı binişler 8 liradan 9 liraya yükseltildi. Tam kartsız binişlerde ise 15 liradan 20 liraya, öğrenci kartsız binişlerde ise 10 liradan 15 liraya çıkış yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN