Poşet içinde metruk binaya bırakılan bebeğin annesinin ifadesi ortaya çıktı

Poşet içinde metruk binaya bırakılan bebeğin annesinin ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'da metruk yapıya yeni doğurduğu erkek bebeğini bıraktıktan sonra olay yerinden kaçan annenin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. 26 yaşındaki M.C. bebeğini bıraktığı için pişman olduğunu söyledi.

Akılalmaz olay dün Diyarbakır'ın Sur ilçesinde meydana geldi. Metruk yapıda bebek sesi duyan vatandaşlar yaptıkları arama sonucunda yapının merdiveni ile duvarı arasında poşet içerisinde beze sarılı halde yeni doğmuş erkek bebek buldu.

Vatandaşlar ağlayan bebeği sakinleştirmeye çalışırken polise durumu haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bebeği teslim alarak tedavi olması için hastaneye götürdü.

diyarbakir.jpg

O ANNE YAKALANDI

Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameraları ve Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarından bebeği bırakanın anne M.C. olduğunu tespit etti ve kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

'PİŞMANIM' DEDİ

Gözaltına alınan anne M.C.'nin sağlık taramasında yeni doğum yaptığı öğrenildi. Hastanede tedvaisi süren annenin ifadesinde, bebeği bıraktıktan sonra pişman olduğu öğrenildi.

Hastanede tedavisi devam eden bebeğin de sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN