Sakarya'da denize girişler yasaklandı

Sakarya'da denize girişler yasaklandı

Sakarya'nın Karasu ilçesindeki sahil kesiminde dalga ve rip akıntısı, nedeniyle denize girişler yasaklandı. Sahillerde bayrakları kırmızıya çeviren Büyükşehir Belediyesi cankurtaran ekipleri, vatandaşları uyardı.

Sakarya'da denize girmeye elverişsiz koşullar nedeniyle izin verilmiyor. Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde sahil kesimlerinde dalga, rip akıntısı ve saatteki hızı 40 kilometreyi bulan rüzgar etkili oldu.

4-005.jpg

Kaymakamlıklarca alınan karar gereği, elverişsiz koşullar nedeniyle denize girmek yasaklandı. Sahillerdeki bayraklar kırmızıya çevrildi ve Büyükşehir Belediyesi cankurtaran ekipleri, halkı suya girmemeleri konusunda uyardı.

5-003.jpg​​​​​​​

​​​​​​​Sakarya'daki bu olumsuz hava koşulları, yaz aylarında tatilcilerin tercih ettiği bölgede deniz keyfini olumsuz etkiliyor. Halk, meteorolojik uyarılara dikkat ederek sahillere gitmemeye çalışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN