Sakarya'da mide bulandıran olay! Tavuk diye bakın ne yediriyorlarmış: Fiyatına sakın aldanmayın

Sakarya'da mide bulandıran olay! Tavuk diye bakın ne yediriyorlarmış: Fiyatına sakın aldanmayın

Sakarya'da bulunan bir esnaf lokantasında yaşanan olay mideleri ağıza getirdi. Uygun fiyatlarından dolayı genelde öğrenciler tarafından tercih edilen lokantada yaşanan olay sonrası vatandaş şikayetçi olacağını belirtti.

Medyabar.com'da aktarılan bilgilere göre; Sakarya'nın birçok noktasında şubeleri olan ve yıllardır öğrenci ile esnafın uğrak noktası olan esnaf lokantası, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Sakarya Çark Caddesi'nde bulunan şubede, geçtiğimiz pazar günü yaşanan olay ise mide bulandırdı.

TAVUK DİYE BÖCEK YEDİRİYOR

Lokantada yemek yiyen bir vatandaş tabağında böcek görünce şaşkına döndü. Duruma isyan eden vatandaş, "insanları bilinçlendirelim böcek yemesinler" dedi.

ucuz-tavukk.jpg

UMURSAMAZ TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Yemek yediği tabaktaki böceği gören ve durumu hemen restoran yetkilisine ileten vatandaş ise ikinci bir şok yaşadı. Vatandaşı iddiasına göre, yaşanan iğrenç olay sonrası restoran yetkilisi para iadesi yaparak konuyu kapattı.

Şikayetçi olacağını belirten vatandaşa karşı restoran yetkilisi ise umursamaz bir tavırlar "Şikayet edebilirsin" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN