Sedyeden kalktı, sağlık çalışanlarına saldırdı!

Nevşehir'de, trafik kazasında yaralanan bir hasta, sedye ile götürüldüğü hastanede iki yakını ile birlikte sağlık çalışanlarına saldırdı. Yumruklu saldırıda 4 sağlık çalışanı yaralandı, gözaltına alınan iki hasta yakını ise tutuklandı.

İsyan ettiren olay dün Nevşehir Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Trafik kazasında yaralanan Murat C., yakınları Mehmet C. ve Emre C. tarafından hastaneye getirildi. İddiaya göre, yaralıyı görmek isteyen Mehmet C. ve Emre C., hastanenin cerrahi müdahale bölümüne girdi.

SEDYEDEN KALKIP SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SALDIRDI

Sağlık çalışanlarının, hasta yakınlarını dışarı çıkarmak istemesi üzerine tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Hasta yakını Mehmet C. ve Emre C. ile kazada yaralanan Murat C., sağlık çalışanlarına saldırdı. Çıkan kavgada 4 sağlık çalışanı darbedilirken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

İKİSİ TUTUKLANDI, HASTA SERBEST

Olay yerine gelen ekipler, hasta yakını 2 kişiyi dün, tedavisi tamamlanan Murat C.'yi ise bugün gözaltına aldı. Mehmet C. ve Emre C. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Murat C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

O ANLAR KAMERADA

Diğer yandan, hastanedeki arbede anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde; Emre C. ve Mehmet C.'nin, Murat C. ile birlikte içeri girdikleri, arbede yaşanması ve sonrasında ise güvenlik görevlilerince dışarı çıkarıldıkları görüldü.