Şeniz Doğan’a kadınlardan sevgi seli

Şeniz Doğan’a kadınlardan sevgi seli

Başkan Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’nde eğitim gören 1000’den fazla kursiyer ile bir araya geldi. Başkan Doğan, “Sağlıklı kadın, sağlıklı Merkezefendi diyerek çıktığımız bu yolda kadınlarımızın yanında olmaya, birlikte ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Merkezefendi’nin birçok bölgesine açılan Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’nde binlerce kursiyer eğitim görüyor. Spordan sanata, kültürden eğitime kadar birçok alanda faaliyet gösteren merkezler ile kurslara ücretsiz ulaşma imkânı sağlanıyor.

“BİRLİKTE İLERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Kadınların her zaman yanında olan Başkan Şeniz Doğan, Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’nde eğitim gören kursiyerler ile buluştu. Binlerce kişinin katıldığı programda kadın kursiyerler Doğan’a sevgi gösterisinde bulundu. Kendisine gösterilen sevgiyi karşılıksız bırakmayan Başkan Doğan, “İlçemize kazandırdığımız Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizde eğitim gören 1000’den fazla kursiyerimizle bir araya geldik. Sağlıklı kadın, sağlıklı Merkezefendi diyerek çıktığımız bu yolda kadın hemşerilerimizin yanında olmaya, birlikte ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN