Üst üste sarsıntılar devam ediyor! Çanakkale beşik gibi

Çanakkale'de bugün peş peşe sarsıntılar meydana geldi. Biga'da 4.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem İstanbul'dan da hissedildi. Kentte saat 16.31'de 3 büyüklüğünde bir sarsıntı daha gerçekleşti. Saat 22.52 sıralarında ise 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Çanakkale’nin Biga ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, saat 16.09’da kaydedilen sarsıntının 7 kilometre derinlikte yaşandığını bildirdi. Deprem Çanakkale’nin yanı sıra İstanbul ve Bursa'da da hissedildi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

yeni-proje-2-002.jpg
Çanakkale'nin Biga ilçesinde saat 16.54'te çekilen kare

Saat 16.31 sularında ise Hisarlı bölgesinde bir artçı deprem daha yaşandı. Kandilli Rasathanesi yaşanan depremin 3 büyüklüğünde olduğunu belirtti.

YERLİKAYA: GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depreme ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Çanakkale Biga’da 4,6 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum"

BİR SARSINTI DAHA

Kentte son olarak 22.52 sıralarında 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Öte yandan AFAD'ın verilerine göre gün içerisinde ilde 10'dan fazla artçı sarsıntılar meydana geldi.