Tatilcilerin yeni adresi belli oldu! Marmara'nın ortasında, en güzel kaçış noktası: Hem temiz hem ucuz

Tatilcilerin yeni adresi belli oldu! Marmara'nın ortasında, en güzel kaçış noktası: Hem temiz hem ucuz

Marmara'nın gözde yerlerinden olan o bölge Ankara gibi İç Anadolu illerine de ortalama 3 saatlik mesafede bulunuyor. Şehrin kalabalığından uzaklaşarak sakin ve uygun fiyatlı tatil yapmayı isteyenler için burası kaçırılmayacak bir fırsat...

Doğal güzellikleri ve tarihi mekanlarıyla dikkat çeken Sakarya'nın Sapanca ilçesi tatilcilerin de vazgeçilmez adresi oluyor. Özellikle bölgede bulunan Sakarya Nehri, su sporları ve nehir turizmi aktivitelerini popülerleştiriyor.

Sakarya'ya bağlı olan Sapanca, ilçeyle aynı ismi taşıyan Sapanca Gölü'nün kıyısında bulunuyor. Öyle ki bölge, Marmara'nın doğal güzelliklerini en saf haliyle yansıtarak, özellikle hafta sonu kaçamağı ve kafa dinlemeli tatilin birinci adresi oluyor.

yeni-proje-25.jpg

Ziyaretçilerine hiç unutulmayacak doğa harikası manzaralar sunan Sapanca, ziyaretçilerini resmen cezbediyor.

DOĞASEVERLERİN KAÇIŞ NOKTASI

Şirin köyleri, yerel el sanatları ve lezzetli yemekleriyle ünlü olan Sapanca, modern otellerin yanı sıra; pansiyon, kamp alanları ve bungalov ev seçenekleri de sunuyor. Doğaseverlere, doyasıya doğanın tadını çıkarma seçeneği sunan bölge şehir stresinden arınmak için birebir.

bungolov.jpg

Unutulmaz anlara imza atmanızı sağlayacak Sapanca, yerli ve yabancı yüz binlerce turistten yoğun ilgi görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN