Telefonla 'eşim beni öldürecek' diyerek yardım isteyen kadından haber yok: Eşyaları nehir kenarında bulundu

Telefonla 'eşim beni öldürecek' diyerek yardım isteyen kadından haber yok: Eşyaları nehir kenarında bulundu

Sakarya'da önceki gün 112 Acil Çağrı Merkezi'ne "eşinin kendisini darbettiğini ve öldüreceğini" ihbar eden 56 yaşındaki Leyla D.'den bir daha haber alınamadı. Çevrede Leyla D.'yi bulmak için geniş çaplı arama başlatan ekipler, Sakarya Nehri kenarında kadının eşyalarını buldu. Gözaltına alınan eşi Siracettin D. ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Doğancılar Mahallesinde ikamet eden 56 yaşındaki Leyla D., 13 Şubat tarihi akşam saatlerinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Görevlilere "eşinin kendisini darbettiğini ve öldüreceğini" söyleyen kadın, yardım talep etti.

'EŞİM EVİ TERK ETTİ' DEDİ

8692966.jpg

İhbar üzerine Adapazarı Jandarma Komutanlığı ekipleri, harekete geçerek Leyla D.'nin yaşadığı eve gitti. Leyla D.'yi evde bulamayan ekiplerin görüştüğü kadının eşi Siracettin D., tartıştıklarını ve eşinin evi terk ettiğini söyledi.

NEHİR KENARINDA EŞYALARI BULUNDU

8692973.jpg

Telefonla aradıkları Leyla D.'ye ulaşamayan ekipler, çevrede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Telefonunun son olarak sinyal verdiği bölgeye yoğunlaşan ekipler, kadının telefonunu ve başörtüsünü evlerinin yakınındaki Sakarya Nehri'nin kenarında buldu.

SERBEST BIRAKILDI

8692967.jpg

İz takip köpeğinin de destek verdiği çalışmalarda, AFAD ve dalgıç polisler suda, jandarma ekipleri de nehrin kenarında arama faaliyetine devam ediyor.

8692972.jpg

Öte yandan gözaltına alınan Siracettin D, jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN