Yakutiye Belediyesi'nin 'konteyner mahallesi' en iyi proje ödülü aldı

Yakutiye Belediyesi'nin 'konteyner mahallesi' en iyi proje ödülü aldı

Yakutiye Belediyesi'nin depremzedeler için Hatay'ın Antakya ilçesinde yaptığı konteyner mahallesi kendi kategorisinde en iyi proje ödülü aldı.

Erzurum Yakutiye Belediyesi'nin depremzedeler için Hatay'ın Antakya ilçesinde yaptığı depremden etkilenen vatandaşlar için kurduğu 'Yakutiye Konteyner Mahallesi' kendi kategorisinde en iyi proje ödülü aldı. Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı.

Uçar'ın paylaşımı şöyle;

“Yerel Yönetimler Dergisi tarafından ödüle layık görüldük. Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri” töreni Kayseri’de gerçekleştirildi. Yakutiye Belediyesi olarak Hatay’da hizmete sunduğumuz “Yakutiye Konteyner Mahallesi” projemiz kendi kategorisinde en iyi proje seçilerek ödül takdim edildi. Ödülümüzü şahsıma takdim eden Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sayın Mehmet Oğuz başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu gurur hepimizin. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. ”

whatsapp-gorsel-2023-07-29-saat-21-39a.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN