Yolcu otobüsü üzüm bağına uçtu: 15 yaralı

Yolcu otobüsü üzüm bağına uçtu: 15 yaralı

Manisa'da sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, bir üzüm bağına uçtu. Olayda, 3'ü araçta sıkışan 1'i hamile 15 kişi yaralanırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Geçtiğimiz gün 6 kişinin hayatını kaybetmesine, 35 kişinin ise yaralanmasına neden olan Amasya'daki kazanın ardından, bir diğer yolcu otobüsü kazası da Manisa’nın Şehzadeler ilçesi, Turgutlu çevreyolunda dün saat 20.30 sıralarında meydana geldi.

İzmir- Mersin seferini yapmakta olan Engin Üvak yönetimindeki yolcu otobüsü, yol yapım çalışmasının sürdüğü çevreyolu üzerinden Manisa Şehirlerarası Otogara ilerlediği sırada, otogara 200 metre kala viraja geldiğinde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarındaki üzüm bağına uçtu. Otobüs devrilirken 4’ü personel 29 kişinin bulunduğu otobüste 15 yolcu yaralandı.

1-001.jpg

3 YOLCU ARAÇTA SIKIŞTI

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı 12 yolcu çıkarıldıkları otobüsten hastanelere sevk edilirken, araçta sıkışan 1’i hamile 3 yolcu, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşı sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Manisa’daki hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

'ANİDEN KIRINCA TAKLA ATTIK'

Kazada, otobüste bulunan yolculardan biri, "Yol kesiminde aniden kırınca virajı alamadı ve yuvarlandık. Takla attı" dedi.

Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN