Yüksek ses tartışması faciayla bitti! 65 yaşındaki komşusu tarafından tüfekle öldürüldü

Yüksek ses tartışması faciayla bitti! 65 yaşındaki komşusu tarafından tüfekle öldürüldü

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde korkunç bir cinayet yaşandı. Komşular arasında yüksek ses nedeniyle çıkan tartışma çıktı. Bahattin D., yatağa bağlı babasının gözleri önünde 65 yaşındaki komşusu tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Konuralp Mahallesi 2034 Sokak'ta bulunan bir apartmanda A.Y. (65), komşusu Bahattin Demir (43) ile iddiaya göre gürültü yüzünden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.Y, evinden aldığı tüfekle komşusunun evine giderek Demir'e ateş etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

8715077.jpg

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Demir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Şüpheli A.Y. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Bir zincir markette şoför olarak çalıştığı öğrenilen Demir'in cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN