Şehit çocuğu şehit polis amiri Kadir Yıldırım, şehit Ömer Halisdemir'i ziyaret etmişti

Şehit çocuğu şehit polis amiri Kadir Yıldırım, şehit Ömer Halisdemir'i ziyaret etmişti

Beşiktaş'taki alçak saldırıda polis amiri Kadir Yıldırım da şehit düştü. Polis babası da şehit olan Yıldırım, 15 Temmuz gecesi darbeci general Semih Terzi'yi öldürerek ihanetin seyrini değiştiren isimlerden şehit Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret etmişti. Geriye acısı ve o görüntü kaldı...

Beşiktaş'taki hain saldırıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 42 polis ve sivilin şehit edildiği saldırıda polis amiri Kadir Yıldırım de hayatını kaybetti. Şehit Demirel'in polis babasının da daha önce şehit olduğu öğrenildi.

Şehit Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminin seyrini değiştiren şehit Ömer Halisdemir'in mezarını memleketinde ziyaret etmiş. Halisdemir'in mezarında dua eden Yıldırım, çektirdiği fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı. 

16-12/11/czzpfvvwqaaxlfi.jpg

Beşiktaş’taki hain saldırıda şehit olan Çevik Kuvvet polislerinden Develi nüfusuna kayıtlı Emniyet Amiri Kadir Yıldırım'ın, 11 Kasım’da sosyal paylaşım sitesi hesabından, "Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk 2011 yılında Bolu Kıbrıscık ilçesinde görev yaptığım iyi bir kaymakamdı. Yapılan bu hain ve şerefsiz saldırıyı lanetliyorum. İnşallah bizlere de Allah şehitlik nasip eder' diye paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Şehit polisin ayrıca, Şırnak’ın Silopi ilçesinde Mart ayında geçici görevle görevlendirildiği kaydedildi. Emniyet Amiri Yıldırım, o günlerde de 'Türk Bayrağı için canımız feda' ve 'Bana bir şey olursa herkes hakkını helal etsin' paylaşımları duygulandırdı.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında da İstanbul’da görev yapan şehit polis, tankların üzerindeki fotoğraflarını ve aynı zamanda darbeci askerlerin yakalanmasına yönelik görüntülerini de sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaşarak, 'Bu devlete silah çeken kimse, gereği yapılır. Bu kansızlara rahat yok" ifadelerini kullandı.

16-12/11/03755be5-32f7-4e3b-bafe-143aab5168bd.jpg

16-12/11/13233a14-1c9d-47cc-958d-05880ff4245c.jpg

Şehit polisin elindeki simidi göstererek, 'Öğlen yemeği' yazıp, paylaşması da dikkat çekti.

16-12/11/26130e1d-1530-41c9-b3a6-9e4684d8f186.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN