Selçuk yalanladı: Galatasaray'da Selçuk İnan kadro dışı mı bırakıldı? | Son dakika spor haberleri

Selçuk yalanladı: Galatasaray'da Selçuk İnan kadro dışı mı bırakıldı? | Son dakika spor haberleri

Galatasaray'ın, Fenerbahçe derbisindeki krizin mimarı olarak gördüğü Selçuk İnan'ı apar topar Florya'ya çağırarak kadro dışı bıraktığı iddia edilmişti. İnan iddiaları yalanladı.

Galatasaray Yönetimi'nin, Fenerbahçe derbisindeki krizin mimarı Selçuk İnan'ı kadro dışı bıraktığı iddiasına yalanlama geldi. Yıldız futbolcu apar topar Florya'ya çağırıldıktan sonra yaptığı açıklamada "Kadro dışı kalmadım, yarın Başkan Dursun Özbek ile konuşacağım" ifadelerini kullandı.

2-0 kaybedilen Fenerbahçe derbisinde Selçuk İnan ve yardımcı antrenör Ayhan Akman kulübede restleşmişlerdi. Yönetimin, yaşanan bu krizin ardından Selçuk'un ipini çektiği öne sürülse de yıldız oyuncu iddiaları yalanladı. 

"SIKINTI YOK"

Selçuk İnan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kadro dışı yok. Yarın başkanla konuşacağım. Toplantı çok iyi geçti. Şu an için herhangi bir sıkıntı yok. Takımda en iyi anlaştığım isimlerden biri Ayhan Akman'dır. Sadece oyuna girmek istediğimi söyledim. Yaptığım buydu. Kimseden bir çekincemiz yok. Biz bu zamana kadar Galatasaray'a hizmet ettik, bundan sonra da etmeye devam edeceğiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN