Şemdinli'de bir terörist teslim oldu, bir terörist yakalandı

Şemdinli'de bir terörist teslim oldu, bir terörist yakalandı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'dan kaçan 1 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu,1 terörist ise yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "13 Ocak günü ilimiz Şemdinli ilçesi Tekeli köyünde, PKK/KCK bölücü terör örgütünün dağ kadrosundan ayrılarak 1 yıldır Irak ülkesi Süleymaniye bölgesinde yaşadığı tespit edilen 1 bölücü terör örgütü mensubu, kurulan irtibat sonucu Türkiye'ye dönüş yaparak gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

TSK'dan yapılan açıklamada "Hakkâri/Şemdinli’de, güvenlik güçleri tarafından yapılan istihbari çalışma neticesinde bölücü terör örgütü mensubu bir terörist yakalanmıştır" denildi. 

DİYARBAKIR'DA PKK'NIN YAŞAM MALZEMESİ ELE GEÇİRİLDİ

Diyarbakır/Silvan’da güvenlik güçleri tarafından yapılan arazi aramasında tespit edilen bir sığınak içerisinde 500 kg gıda ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN