Sıla Gençoğlu'nun menajeri açıklama yaptı

Sıla Gençoğlu'nun menajeri açıklama yaptı

7 Ağustos'ta Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi Mitingi'ne şov diyen şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun menajeri, Sıla'nın 3 Eylül'e kadar istirahat edeceğini açıkladı.

Yenikapı mitingine katılmayacağını açıkladıktan sonra politika ve magazin dünyasında tartışma yaratan Sıla Gençoğlu, istirahat kararı aldı. Gençoğlu’nun menajeri Serkan Güney, Duvar’a yaptığı açıklamada, “Sıla Hanım 3 Eylül tarihine kadar istirahat etme kararı aldı” ifadesinde bulundu.

Sıla dinlenme süresinin sonunda 3 Eylül’de Bodrum konseri ile dinleyicilerinin önüne çıkacak. Hürriyet'in haberine göre sanatçı, İstanbul Yenikapı’da 7 Ağustos’ta düzenlenen miting ile ilgili olarak ‘Darbeye karşıyım ama Yenikapı’daki şova katılmayacağım’ diyerek tartışma yaratmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN